stichting transformatie logo

26 Oktober Individuele sessies in Hoorn

Tijdens de individuele sessie krijg je een persoonlijke energetische heling. Deze heling vindt plaats op zielsniveau, met als intentie om alles wat verlicht mag worden te verlichten en alles wat niet langer als bagage mee genomen hoeft te worden op je pad, los te laten.

Daarnaast is er ruimte om te werken aan je persoonlijke pad, waar loop je tegen aan, wat vind je moeilijk en hoe kun je anders leren communiceren met jezelf en je gevoel.

Mocht je willen opgeven, stuur mij (Joost Alberts) dan even een PB, of stuur ene e-mail naar info@lichtplek.nl

De sessies zullen worden gepland op tijd vanaf 14.00 uur in de middag, dus geef in je berichtje meteen even aan welke tijden voor jou zouden kunnen.

De bedoeling is, om eens in de 8 weken in Hoorn sessies te komen geven.

Het adres is:
Florijn 80
1628 RM Hoorn

Qua vergoeding mag je zelf bepalen wat je vrijwillige bijdrage is, zodat het voor ieder toegankelijk is.

In verbinding,
Joost ♥

14 december Gesprekscirkel voor lichtwerkers/hooggevoeligen (Oosterhout NB)

Het doel van de avonden is: Hoe ga ik om met mijn gevoeligheid, wat zijn mijn valkuilen, hoe ga ik om met wat ik voel van anderen/energie/straling etc.

De uitgangspositie is niet zozeer hoe verdedig ik me als hooggevoelige tegen de wereld om me heen, maar hoe benut ik mijn gave, hoe kijk ik naar de ander, wat voor effect heeft andermans gedrag op mij etc. Waar loop ik tegenaan, hoe ga ik er nu mee om en hoe zou ik het anders kunnen doen.

Een avond om anders te leren omgaan met jezelf, met anderen en met je gevoel.. Verdieping in de zoektocht naar, wie ben ik, wie zou ik kunnen zijn en waar liggen mijn talenten.

De steekwoorden zijn kwetsbaarheid, openheid, zichtbaarheid en (zelf) reflectie

De avonden zullen plaatsvinden in de praktijk van Anne Moon:
Catharinastraat 42
4901 GR Oosterhout (NB) 1e verdieping, boven aan de trap rechts

De kosten voor deze avond mag je zelf bepalen, wij zetten een box neer waarin je een zelf te bepalen vrijwillige bijdrage mag deponeren voor onze kosten.

Opgeven graag via e-mail naar info@stichtingtransformatie.nl t.a.v. Joost.