stichting transformatie logo

28 September Helingsavond in de Verrijzeniskerk in Oosterhout (NB)

Onze intentie voor de avond is:
Het is onze missie om meer heling, meer licht en meer verbinding in de wereld te brengen.
Hierom brengen we mensen bij elkaar om dit samen te versterken en zo zoveel mogelijk mensen hiermee te laten kennismaken.

Tijdens deze avond gaan we op twee vlakken helingen doen.
In de eerste ronde maken we een lichtreis waarbij we in een steeds hoger wordende frequentie van licht de basis leggen voor transformatie en heling.

Tijdens de tweede ronden gaan we helingen uitvoeren die op het individu zijn gericht.

Tot slot zullen we eindigen met een nawoord.

Aanvang van de avond is 19.30, binnenlopen kan vanaf 19.00
De kosten zijn ene vrijwillige bijdrage, waarvan je zelf de hoogte mag bepalen.

Adres locatie: verrijzeniskerk
Vondellaan 43
4904 BA Oosterhout

In verbinding
Stichting Transformatie, Anne Moon en Paula Brand ❤️

19 oktober Gesprekscirkel voor lichtwerkers/hooggevoeligen (Oosterhout NB)

Het doel van de avonden is: Hoe ga ik om met mijn gevoeligheid, wat zijn mijn valkuilen, hoe ga ik om met wat ik voel van anderen/energie/straling etc.

De uitgangspositie is niet zozeer hoe verdedig ik me als hooggevoelige tegen de wereld om me heen, maar hoe benut ik mijn gave, hoe kijk ik naar de ander, wat voor effect heeft andermans gedrag op mij etc. Waar loop ik tegenaan, hoe ga ik er nu mee om en hoe zou ik het anders kunnen doen.

Een avond om anders te leren omgaan met jezelf, met anderen en met je gevoel.. Verdieping in de zoektocht naar, wie ben ik, wie zou ik kunnen zijn en waar liggen mijn talenten.

De steekwoorden zijn kwetsbaarheid, openheid, zichtbaarheid en (zelf) reflectie

De avonden zullen plaatsvinden in de praktijk van Anne Moon:
Catharinastraat 42
4901 GR Oosterhout (NB) 1e verdieping, boven aan de trap rechts

De kosten voor deze avond mag je zelf bepalen, wij zetten een box neer waarin je een zelf te bepalen vrijwillige bijdrage mag deponeren voor onze kosten.

Opgeven graag via e-mail naar info@stichtingtransformatie.nl t.a.v. Joost.

Op 24 december 2018 vind ons jaarlijkse kerstdiner plaats.

Dit jaar is het thema Samen één.

Deze avond is bedoeld voor iedereen die de kerst niet alleen wil doorbrengen, voor hen die niet in staat zijn zelf een kerstmaaltijd te bereiden vanwege gezondheid of geldgebrek en voor hen die graag samen met ons kerst willen vieren omdat het nu eenmaal fijner is samen iets moois te creëren.

De entree en de maaltijd zijn gratis, zodat iedereen in staat is deel te nemen, donaties zijn wel welkom, daarvoor zullen we een donatiebox neerzetten.

De avond zal plaatsvinden in het Gildehuis in Lobith. Dorpsdijk 16 6915 AD Lobith

Inlopen kan vanaf 18.00 uur en het buffet zal geopend worden vanaf ongeveer 18.30.

Deze avond is afhankelijk van sponsoren en vrijwilligers, mocht je interesse hebben in een van beide rollen:
Donaties: Kunt u overmaken naar Stichting Transformatie Rekeningnummer: NL31RABO0104206888 onder vermelding van donatie Kertdiner 2018. Donaties vanuit het buitenland: BIC/SWIFT: RABONL2U

Vrijwilliger worden? Stuur een berichtje naar Joost Alberts of een mailtje naar kerstdiner@stichtingtransformatie.nl

In verbinding,

De vrijwilligers van het kerstdiner