stichting transformatie logo

Helingsbijeenkomst

Met enige regelmaat organiseren wij helende bijeenkomsten.

Het doel van deze bijeenkomsten is om mens dichter en meer verbonden te krijgen met zijn hogere zelf door te ont-angsten, bewust te worden en blokkades op te heffen..

Een bijeenkomst bestaat uit twee gedeeltes. Waarbij we in deel 1 een reis maken in energie, vanuit een normale staat van zijn naar een steeds hoger wordende frequentie van energie. Het doel van deze fase is om voorbij de energie van het denken naar een staat van zijn te gaan die toestaan om in de energie van het hogere zelf te zijn en aan jezelf te werken. Dit noemen wij een lichtreis. Alleen al dor het reizen door hoge frequenties ontstaat gebweging, bewustwording en heling.

Bij het tweede gedeelte maken we individueel contact op zielsniveau, nog steeds zijnde in een enorm hoge frequentie van energie. Dit doen we in veel gevallen door handoplegging. Hierdoor laten we energie van ziel tot ziel bewegen en zodanig op diverse niveaus van zijn heling brengen. Dit gebeurd op alle niveaus, zoals licht, bewustzijn, fysiek en emotioneel. We steunen jou in de stappen die je zelf wenst te nemen en jouw ziel bepaald wat deze stappen zijn

In tegenstelling tot waar het hoofd je voor wenst te beschermen, hoef je daarvoor de herinneringen niet opnieuw te beleven, veelal gebeurt dit zo snel dat het hoofd niet eens door heeft wat er is gebeurd.. Als er voor de verwerking wel iets gevoeld of gezien dient te worden, dan kan je daar iets van ervaren, meestal is dit binnen zeer korte tijd weer voorbij.

Aan het einde is en ruimte voor het delen van ervaringen en/of het stellen van vragen.

Wil je zelf eens een bijeenkomst hosten, kijk dan even op de volgende pagina On Tour .