stichting transformatie logo

Ons Doel

Mensen die naar de wereld hebben gekeken, gevoeld en hebben besloten dat het anders kan en mag.Ons doel is ambitieus en transformerend.

Ieder mens heeft behoefte aan liefde en verbinding met anderen. Velen zijn doodsbang voor afwijzing en verliezen zichzelf in de diverse overlevingsmechanismen die wij onszelf hebben aangeleerd.
Anderen kennen slechts nog eenzaamheid of strijd.

Ons doel is om mensen terug te brengen naar hun eigen licht. Dit doen we door onze liefde, voorbij iedere voorwaarde, te verbinden met mensen die hiervoor openstaan. Deze liefde heelt en geneest zowel lichamelijke als geestelijke wonden en brengt de mensheid terug in een staat van eenheid. Samen bereiken we meer dan alleen.

Vanuit eenheid en liefde werken wij samen.

Cindy Alberts, Cynthia Wolfs, Els van Oosten, Hedy Grotenhuis, Jeroen van Deelen, Joost Alberts, Lia Lansink, Marco Peters, Olga Abbing en Richard Hall

Groepsfoto leden Stichting Transformatie